Ristiku tommerhytter

 

 

 - topp kvalitet til rimelige priser

 

Stilen og komforten til en tømmerhytte

Folk som liker å ha en rustikk utseende bolig, velger ofte en tømmerhytte. En håndlaget tømmerhytte er både svært pittoresk og komfortabel på samme tid, og det er flere tømmerhyttedesign du kan velge mellom når du har bestemt deg for en slikt hjem.

 

Hvis du studerer tømmerhyttetegningene, vil du sikkert forstå at en tømmerhytte er mer enn et enkelt hjem.

Den viktigste grunnen til at tømmerhytta er så populær nå til dags er kombinasjonen av eleganse og komfort en håndlaget tømmerhytte kan gi. Sjekk ut noen tømmerhytteplanløsninger, og du vil få en grunnleggende ide om hva en tømmerhytte kan tilby.

 

Det flotte med tømmerhyttedesign er at bygningen ikke bare vil ha en rustikk og malerisk utseende, men vil også gi beboerne all den komfort de trenger. Videre er en tømmerhytte veldig lett å produsere, og du kan tilpasse tømmerhyttesettet etter dine spesielle preferanser, for å gi handlaget tømmerhytte en atmosfære gjestene dine aldri vil glemme.

 

I en tømmerhytte kan du egentlig definere din egen stil, når du velger stedet du vil boi. Du kan tilpasse tømmerhyttene når det gjelder gulv, tak og annet tilbehør.

 

Det er mange tømmerhyttedesign tilgjengelig, og når du har definert visjon, kan du bestille tømmerhytta tilpasset akkurat din smak. Du vil bli glad for å finne ut at en håndlaget tømmerhytte ikke bare er veldig behagelig og vakker i seg selv, men også beskyttende i forhold til vær og vind.  

Å bygge et tradisjonelt hus har mer skadelige effekter på naturen enn en tømmerhytte. Dette skjer fordi en håndlaget tømmerhytte er laget hovedsakelig av tre, som er en fornybar naturressurs.

 

Du vil heller ikke ha noen problemer med oppvarming og isolering, fordi en tømmerhytte er en solid konstruksjon.

Sjarmen med en tømmerhytte kommer hovedsakelig fra dens utseende. Maskinbygget boliger er ikke så sjarmerende i sitt utseende, men en håndlaget tømmerhytte vil bidra til å fremvise din smak og personlighet. Husk at tømmerhyttesettet du bestiller kan tilpasses etter dine preferanser og ønsker.

 

Når du bestemmer hvilke endringer du ønsker å gjøre i forhold til de tilgjengelige tømmerhytteplantegningene, bør du diskutere dem med dem som skul sette opp bygget. Disse kan ofte komme med gode løsninger på hvordan dine behov skal ivaretas.

Endringer relatert til tømmerhyttedesign er svært hyppig blant kjøpere, som ønsker å ha sin feriehytte tilpasset sin smak.

En stor fordel av å ha en tømmerhytte er at du kan bruke mindre tid på vedlikehold enn andre typer hus og hytter.

Fordi en håndlaget tømmerhytte er laget av tre, er det ikke bare mindre skader mot miljøet, men det kan også innebære lavere kostnader når det gjelder materialer. Å kunne skreddersy tømmerhytter betyr at man har mulighet til å velge mellom, eller kombinere, ulike tømmerhyttedesign og også bestemme materialer du vil bruke i din hytte. En av de viktigste faktorene som påvirker den totale kostnaden er området der du vil at tømmerhytta skal plasseres.

En egen tømmerhytte vil gi deg mulighet til å unnslippe daglig rutine og slappe av i hjertet av naturen. Dessuten kan du tilpasse tømmerhytta slik at designet harmonerer med landskapet du har bestemt deg for å plassere hytta i. Mange drømmer om å sette sine tømmerhytteplaner ut i praksis, fordi de liker naturen og ønsker å bo i en avslappende atmosfære. Hvis du er blant dem, kan du gjøre drømmen til virkelighet, ved å bestille tømmerhytta du ønsker fra vår fabrikk.

 


 

Hallo!


Ristiku LogHome er nå over 10 år gamle, og som en tjeneste til våre kunder frisker vi opp vår internettside ...

 

Ristiku LogHome har eksistert i ti år, de første garantiperiodene er over, og vi er glade for å rapportere at det kun har vært noen mindre problemer som skal løses.

 
Mens 50 prosent av våre kunder finner veien til oss pr. telefon, den resterende gruppen finner oss via internett. Så her er vi - en helt ny web-design som gjør det mulig for en enklere navigering og tilgang til informasjon. Tømmerhytter og hjem er fortsatt vår lidenskap og vi ser frem til å levere høy kvalitet til de beste prisene mulig.
 Du finner vårt utvalg av planløsninger under ”produkter”, ellers er du velkommen til å sende oss dine egne forslag, og vi kan gi tilbake en prisindikasjon. Som alle håndlagde tømmerbygg, har vi mulighet til å imøtekomme dine spesielle og viktige ønsker. Vi kan enten justere noen av våre planløsninger, og vi kan tegne deg helt nye.

 Her er et eksempel:

Nytt design Stefan
Stefan tømmerhyttedesign
En relativt liten 55 kvadratmeters tømmerhytte. Bygget i Sverige høsten '09.

Flere detaljer og bygning bilder finner du her  

 

Produkter:

Her er en liste over våre hus - hvis du ikke finner det du leter etter, vær vennlig å fortelle oss hva du er interessert i. Vi kan både endre en av de eksisterende plantegningene eller vi kan utarbeide en ny. Selvfølgelig er du velkommen med din egen tegning!

 

 

1 etasje / terrasse

 

Hvis du ønsker et stort hus nå – Nå 22'500 .- EUR
                                Her er ett for deg!

Huset finnes på lager, og selges til spesialpris.

Sjekk plantegningene, og se om du er interessert ...
Hytta/huset er ca 230 kvadratmeter, 4 soverom, 2 bad og en meget stor stue med et romslig kjøkken.

 
SOLGT